Horváth Gabi

Brand építés 

“Több mint 20 éve sales és marketing területen teszem hasznossá tudásom azoknál a cégeknél, akik bizalmat szavaznak nekem.

Munkám során 3 fontos dolgot tartok szem előtt.

  • Folyamatos kommunikáció.
  • Rendszerben való gondolkodás
  • És az eredmények mérése.

tovább olvasom

Berta Barbara

PPC specialista

“15 éve foglalkozom marketinggel, és az első pár évben már el is köteleztem magam annak digitális ága mellett. Az első weboldalamat 2006-ban készítettem, ekkor állítottam fel első AdWords kampányomat is, aminek már az akkori tudása is lenyűgözött.

Az elmúlt évtized ezen a területen felbecsülhetetlenül nagy változásokat hozott, a lehetőségek megsokszorozódtak, nem véletlenül mondják, hogy digitális világban élünk.

tovább olvasom

Molnár Ricsi

Grafikus és étlap marketinges

“Gyerekkorom óta mindig is érdekelt a világ, hogy hogyan működik. Azon belül pedig amit kiváltképp érdekesnek találtam, az emberi elmét. Mi alapján dönt, mi alapján lát valamit szépnek vagy éppen esztétikátlannak. Ezért is lelkesedek annyira a grafikáért és az étlapmarketingért is. Amíg az egyik megcsiklandozza a szép érzéket, addig a másik gyönyörűen kézen fogja a vendégeket, és végig vezeti őket a döntés stresszes és rögös útjain. Ez a vendéglátosoknak kiváló lehetőség a profit maximalizálására. “

Gyuró Attila

Weboldal készítés, a Kreatív Vendéglátás alapítója

“Húsz éve a vendéglátás közelében dolgozom, vagy mint alkalmazott egy luxus hajó fedélzetén vagy mint a vendéglátást kiszolgáló vállalkozások vezetője. Régóta látom és érzékelem, hogy nincs olyan vállalkozás ma Magyarországon, ami levenné az éttermek vagy bárok tulajdonosairól, a professzionális marketing vagy éppen a brandépítés terheit. Amikor elkezdtem megszervezni a Kreatív Vendéglátás csapatát, akkor az volt a cél, hogy olyan embereket hozzak össze, akik a saját szakmájukban már letettek valamit az asztalra.”

Bischoff Henrik Max

Tervezőgrafikus, dekoratőr, fotográfus.

“Specialitásom a kreativitásom. Imádom a kihívásokat, illetve a szokatlan munkákat. Barátaim írták: Egy igazi polihisztor. Spontaneitása nem minden napi. A megfelelő pillanatot képes megragadni, és a dolgok hogyanja, mikéntje is érdekli.“

Alföldi Terézia

Étlaptartó készítés

“Az elmúlt 10 évben az étlapgyártás lett a fő tevékenységi körünk.
Kiszélesítettük az alapanyagok körét, és étlaptartókat már nem csak bőrből, hanem textilbőrből, fából és egyéb különleges anyagokból is készítünk.
Az országban egyedülállóan több száz darabos raktárkészlettel rendelkezünk.Rengeteg étterem és kávézó volt már a partnerünk. Többek között a Nobu, Mátyás pince az Unicum, vagy a  Balatonfüredi Borcsa étterem, Hungest hotel több szállodája, és még nagyon sokan mások”

Vereb Vean András

Producer, rendező, operatőr, vágó.

“1998-tól televíziózik, híradósként kezdi a pályafutását. 2006-ban mutatja be első saját filmjét, Az Ébrenlét Mögött címmel. Az eredetileg kisközösség számára készült dokumentumfilm meglepően sikeres lesz, díjakat nyer, a Magyar Televízió M1 csatornája a Híradó után és az Este előtt tűzi műsorra a filmet. 2007-től saját filmes vállalatot alapít, reklámokra, valamint erőszak és politikamentes filmekre specializálódik. A 2010-ben, Szlovákiában készült Szoborfák, és a 2013-ban bemutatott Fél Lélegzet több egyetem szociológiai tanszékén tananyag lesz. Független filmesnek vallja magát, nem tagja semmilyen szakmai tömörülésnek.”

Vörös Tibor

“Budapesti stúdiónkban harmad magammal dolgozom. Minden feladat az új kihívás izgalmát rejti. Meglátni, megragadni, megmutatni, ez hajt minden alkalommal.”

Balász Zsuzsanna

“Balázs Zsuzsanna vagyok, a Semmelweis Egyetemen végzett népegészségügyi ellenőr.

Elméleti és szakmai tudásommal vállalom vállalkozása részére kialakított HACCP rendszer kiépítését, kémiai kockázatelemzését, termékek tápanyag számítását és gyártmánylapok elkészítését, Ön és munkavállalói részére munkavédelmi kockázatbecslés- elemzést, munkavédelmi és élelmiszer higiéniai oktatás megtartását, kiszervezett minőségirányítási feladatok ellátását, tűzvédelmet illetvekártevőirtást

A széleskörű élelmiszer-feldolgozó és vendéglátóipari ügyfélkörömnek illetve hatósági tapasztalataimnak köszönhetően naprakész, megbízható tudással rendelkezem egységek tervezésében, szabályzatok és dokumentációk megfelelő elkészítésében, élelmiszeripari auditok és export folyamatok sikeres levezetésében.

Gazdag Erika

“Gazdag Erika vagyok. 2005-ben végeztem az ELTE-n angol-informatika szakpáron, majd 2012-ben elvégeztem a Budapesti Corvinus Egyetem által indított Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító, tolmács mesterkurzust angol-magyar nyelvpáron.

Több mint 10 éves Magyarországon és külföldön szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezem a fordítás, tolmácsolás és a kreatív írás területén.

tovább olvasom

Salekovics Gyöngyi 

Belsőépítész

Dr Kosdi Kornél