A vendéglátóst csak egyetlen dolog érdekli, tele van-e az étterme.

Megmutatjuk, hogyan segíthet ebben egy jól kialakított weboldal.

MEGMUTATJUK NEKED, HOGY mekkora hasznot hozhat ha van egy jól optimalizált weboldlad

A videóban elméletek helyett konkrét számokkal mutatjuk meg neked milyen potenciális embertömeg mellett mész el nap mint nap, azaz ők mennek el melletted máshoz, mert Téged, a Te éttermed nem látják.

Nyíl balra

NÉZD MEG A VIDEÓT

MEGMUTATJUK NEKED, HOGY mekkora hasznot hozhat ha van egy jól optimalizált weboldlad

A videóban elméletek helyett konkrét számokkal mutatjuk meg neked milyen potenciális embertömeg mellett mész el nap mint nap, azaz ők mennek el melletted máshoz, mert Téged, a Te éttermed nem látják.

NÉZD MEG A VIDEÓT

down-arrow (1)
down-arrow (1)
down-arrow (1)

Miért a mi honlapjaink?

  • Mert minden sablonunkat kipróbálhatod mielőtt döntesz.
  • Mert minden sablonunkat kifejezetten éttermeknek és kávézóknak fejlesztettük ki.
  • Mert ingyen elvégezzük az alap SEO beállításokat, és igény esetén havidíj ellenében folyamatosan fejlesztjük az oldalt azért, hogy egyre jobb helyezéseket érjen el a találati listákon, legyen az az organikus lista vagy a térképes nézet.
  • Mert minden weboldalunkhoz kérheted,hogy legyen asztalfoglalási rendszer
  • Mert minden általunk elkészített oldal könnyen kezelhető.
  • Mert minden általunk elkészített oldal teljesen testre szabható
  • Weboldalainkat minden kijelző méretre optimalizálva adjuk át. (responsiv)
  • Mert minden általunk átadott weboldalt vírusvédelemmel látunk el.

WEBOLDALKÉSZÍTÉS ÁRAK

Két különböző opciót ajánlunk nektek. Amennyiben megfelel valamelyik előre elkészített designunk, akkor azt átalakítjuk a te ízlésed szerint. Színek képek szöveg menüpontok stb. Ebben az esetben az ár Nettó 79990 Ft és pár napon belül már tudod is használni az oldaladat. Amennyiben 24 hónapos szerződést kötünk a Social média csomagunkra, akkor teljesen ingyen megkapod a honlapot. Ezek az oldalak is tökéletesen optimalizálva vannak SEO szempontból is.

Amennyiben teljesen egyedi designt szeretnél, akkor minden esetben felmérjük az igényeidet és az alapján tudunk neked adni egy árajánlatot. Jellemzően 180-220000 Ft között szokott lenni egy ilyen weboldal, amely nem tartalmazza a designer árait.

HAVIDÍJAS CSOMAGJAINK.

Havi biztonsági mentés

Minden hónapban lementjük a teljes honlapot. Ezeket a mentéseket  1 évig megőrizzük. Probléma esetén ezekből a mentésekből tudjuk visszaállítani a honlap működőképes állapotát.

Frissítések havi telepítése

Mind a WordPress téma mind a telepített pluginok rendszeresen kapnak frissítést, a gyártó által. Ezáltal van biztosítva a folyamatos biztonságos üzemeltetés. Mi ezeket a frissítéseket telepítjük és igény esetén elvégezzük a beállításokat, havi/heti egy alkalommal. Elengedhetetlen folyamat ha azt szeretnéd, hogy a honlapod mindig naprakész legyen.

Napi ajánlatok feltöltése a honlapra

Amennyiben van napi ajánlatod vagy menüd, akkor a fényképeket és az ételek leírását minden nap kicseréljük a honlapon. Ahhoz, hogy ezt időben meg tudjuk csinálni, minden reggel 9 óráig be kell érkeznie a fényképeknek és a szövegnek.

Napi ajánlatok feltöltése social média felületekre.

Ebben az esetben nem csak a honlapra, hanem a facebookra és igény esetén az instagrammra is feltöltjük a napi ajánlatot. Természetesen ebben az esetben is elengedhetetlen, hogy megérkezzenek a képek és a szöveg 9 óráig.

Akár ingyen weboldallal

Amennyiben a social média csomagunkat választod és minimum 24 hónapos szerződést kötünk, akkor a weboldalad ingyen elkészítjük valamelyik sablonunkból. Ha egyedi designt szeretnél, akkor 50%-os kedvezményt nyújtunk az árból.

vele fogsz dolgozni

Gyuró Attila

Kreatív vendéglátás Alapítója

“Húsz éve a vendéglátás közelében dolgozom, vagy mint alkalmazott egy luxus hajó fedélzetén vagy mint a vendéglátást kiszolgáló vállalkozások vezetője. Régóta látom és érzékelem, hogy nincs olyan szolgáltatás ma Magyarországon, ami levenné az éttermek vagy bárok tulajdonosairól, a professzionális marketing vagy éppen a brandépítés terheit. Amikor elkezdtem megszervezni a Kreatív Vendéglátás csapatát, akkor az volt a cél, hogy olyan embereket hozzak össze, akik a saját szakmájukban már letettek valamit az asztalra. 8 éve hobbiból kezdtem el foglalkozni honlapkészítéssel, azóta a hobbiból saját vállalkozás lett.

Ezekben is tudunk neked segíteni